Yatlarda Kullanılan Kaydırak

Konuklar zamanını, üst güverteden heyecan verici, adrenalin, kontrollü bir serbest düşüşle geçirecekler. Böyle bir deneyim yok! Türkiyenin en prestijli tatil beldelerinin bazılarına aqua park tedarikçiliği oluşturan Sönmez İnflatables®, dünyanın en prestijli yatları için hususi Yatlarda Kullanılan Kaydırak üretmeye birinci sınıf bir çabuk devam ediyor. Her bir tanesi ayrı ayrı tasarlanmış ve en zorlu yat sahiplerinin ihtiyaçlarına göre hususi olarak şekillendirilmiştir.
Patent başvurusu yapılan yat kızağı tasarımımız, kızağın altında ek destek ayaklarını isteğe bağlı duruma getirir, bu da daha çabuk ve daha kolay montaj ve daha kararlı bir kayma ayağı sağlar.


Özel olarak tasarlanmış D-Ring konumları, kaldırma kolları ve güçlendirilmiş vinç kayışları, kızakların kaldırılmasını ve sökülmesini basit ve güvenli kılar. Sıcak hava kaynaklı çift T-şerit dikişleri en yüksek kalitede dikiş teknolojisi sunar.Tüm kızaklarda entegre su dağıtım sistemi bulunmaktadır. Kaydırak tasarımlarımız arasında Askı, Kavisli, Kendini Kaldırma, Yay, Kıç ve Yükseltici slaytlar bulunmaktadır. Yatınız size yeteri kadar eğlenceli gelmiyor mu? Yatınızın sunduğu tüm lüks ve hareketlilik imkanı ile, kimi o zamanlar atış başına kolej eğitiminizden daha değerli olan viski yudumlarken,


Yat uşaklarınıza verdiğiniz bütün siparişler ve sonsuz miktarda yemek dolu cömert yat partileri için sebep teknenizin ayakta kaldığı suya girmek için seri ve güvenli bir yol sunan bir kaydırakla yat hayatınızı renklendirmiyorsunuz. nGünümüzün yeni ve heyecan verici yollarını keşfetmek uzun sürüyor. Bazıları için bir yatta seyahat etmek yeterli değildir. Oyuncak piyasası son 20 yılda patladı ve eğlenmenin garip ve tuhaf yolları sadece küçükler için değil yetişkinler için de giderek daha rağbetli hale geldi.

 

Detaylı Bilhi İçin: https://yatkaydiragi.gen.tv.tr/

 

Yorumlar